به گزارش فانا، حسین کرمانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در ایکس نوشت: وظیفه خود میدانم با توجه به نوع جراحت مصدومان حملات اخیر به مناطق مسکونی، از مردم عزیزم خواهش کنم:
۱- وقتی حمله در حال انجام است، در محیط باز، پشت ...
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به مصرف زیاد نمک در ایرانیها، در عین حال ضمن تاکید بر لزوم مصرف نمک یددار، نسبت به عوارض جبرانناپذیر نمکهایی ...
یک گروه حامی حقوق مصرفکنندگان در آمریکا به نام کانسیومر ریپورتس اعلام کرد که پلاستیکها علیرغم خطراتی که برای سلامتی دارند همچنان به صورت گسترده در مواد غذایی یافت میشوند. این گروه از رگولاتورها خواسته تا ایمنی ...
کارشناس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: از نانواییهای خواستهایم در سامانه سیفا اعلام کنند که خواستار آرد کامل هستند. نظارت هم انجام میشود تا آرد کامل در اختیار نانواها قرار بگیرد.
در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»، به آگاهی می رساند، انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری می باشد و همواره سازمان ملی استاندارد ایران تولید، تمرکز،...
امروزه تبلیغات گستردهای در خصوص روغنهای بالانسر و محصولات مشابه که ادعای کاهش کلسترول و کنترل چربی خون را دارند، انجام میشود. سازمان غذا و دارو توصیه میکند که مصرف این محصولات با آگاهی کامل و توجه به اطلاعات ...
بیمار ۴۴ ساله مشهدی که در پی مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، دچار مسمومیت با سم بوتولیسم و علائمی همچون ضعف عضلانی شدید، تاری دید، دو بینی، پتوز پلکها، دیسفاژی، گسترش ضعف عضلانی و نارسایی تنفسی شده بود، پس از بستری در ...
سازمان شهرهای صنعتی و مناطق فناوری سعودی قراردادی را با نستله امضا کرد که براساس آن ۱۱۷ هزار مترمربع زمین در شهر صنعتی سوم جده به این شرکت اختصاص داده میشود تا نخستین کارخانه تولید مواد غذایی خود را در این کشور ...
نان قوت غالب مردم کشورمان به شمار میرود و به همین دلیل سبوس موجود در آن میتواند در تأمین سلامتی مردم کشورمان نقش مهمی ایفا کند؛ با وجود این عمده مردم به دلیل سودجویی برخی افراد، از دسترسی به نان کامل و سبوسدار ...
سازمان ملی استاندارد ایران در راستای حمایت و صیانت از حقوق مصرفکنندگان از نظر ایمنی، بهداشت، سلامت عمومی؛ میزان چربی شیرینی دانمارکی و ناپلئونی عرضۀ شده در واحدهای صنفیِ کل کشور را بررسی نمود.
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تاکید به استفاده مردم به مصرف نانی که با آرد کامل، خمیر ترش یا خمیر مایه تهیه شده باشد به استفاده از نانهای تیره که به دلیل وجود درصد بالای سبوس، افزایش ...